Case besprekingen

Tijdens de minor Online Marketing zijn er een vijftal cases uitgewerkt. Deze cases zijn tot stand gekomen door onze projectgroep bestaande uit Jesse, Sanne en ik zelf. Lees verder om de vijf cases in te kijken.

Deze casebespreking gaat over de nieuwe Nederlandse startup: ZEEF. Een vernieuwde vorm van de bekende ”Startpagina” website:
Casebespreking 1 – Startup ZEEF

Casebespreking 2 gaat over de marketingterm Behavioral Marketing en onze bevindingen worden gecombineerd met ons projectbedrijf Het Mastbosch Breda:
Casebespreking 2 – Behavioral Marketing

Dit adviesrapport is bestemd voor onze mede-studenten van een andere groep. In het rapport wordt er een concurrentieanalyse uitgevoerd voor het projectbedrijf van deze groep. Het schoonmaakbedrijf Klien:
Casebespreking 3 – Klien

Affiliate Marketing is natuurlijk een belangrijk aspect in de Online Marketing wereld. Vandaar dat hier in casebespreking 4 dieper op ingegaan wordt. De bedoeling is een beter beeld van de huidige Affiliate Marketing verschaffen:
Casebespreking 4 – Affiliate Marketing

E-mail marketing is naast Affiliate Marketing ook een aspect in de Online Marketing wereld die men niet over het hoofd kan zien. Dit kleine rapport zou het beste bekeken kunnen worden met het Video Assignment wat onder ”Projectgroep” te vinden is:
Casebespreking 5 – E-mail Marketing

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s